Nederlandse makelaar in Malaga

Nederlandse makelaar in Malaga schept orde in de chaos

Wil u een woning aan de Costa del Sol kopen? Of misschien ergens in de provincie Málaga? Of wenst u uw woning te verkopen en zoekt u een professionele partner die u hierbij kan assisteren? En dit op basis van gedegen kennis en een kwalitatief en solide netwerk? Hoe het ook zij, u heeft recht op de best mogelijke dienstverlening! Deze krijgt u van uw Nederlandse makelaar in Malaga.

Hoe werkt deze website?

Voordat ik verder ga: u vindt ons woningaanbod via het menu bovenaan deze pagina. Via ¨Home¨ komt u op onze hoofdpagina. De andere knoppen in het menu spreken voor zich. Ook kunt u zich rechtsboven op het scherm abonneren op onze nieuwsbrief. Verder kunt u een plaatsnaam of woningcategorie selecteren. Tot slot kunt u een vrije zoekopdracht opgeven. Geeft u bijvoorbeeld ¨villa la herradura sea view¨ op, dan krijgt u als resultaat alle villa´s in La Herradura te zien die zeezicht hebben. En indien u wenst, kunt u onze Facebookpagina openen en ons een ¨like¨geven door hier te klikken.

Over uw Nederlandse makelaar in Malaga

Wij zijn een nieuwe speler in de onroerendgoedsector in Málaga. Ooit waren wij zelf huizenkoper in Spanje! Wij geloofden echter dat het tijd werd voor een frisse maar ook flinke wind door het Spaanse makelaarsland. Ons team is dan wel nieuw, het staat bol van de ervaring. Wij zijn doorgewinterde en zeer ervaren spelers. Iedereen die met ons meewerkt, heeft meer dan 10 jaar ervaring in de regio en in de sector.

Doelstelling van uw Nederlandse makelaar in Malaga

Ons doel is om de chaotische onroerendgoedmarkt goed in kaart te brengen en transparant te maken. Sinds oktober 2016 is de leiding van het team in handen van JM van Dolder, een ervaren ondernemer en bruggenbouwer. Een netwerker met een missie: in de eerste plaats kopers een plezierige woningaankoop garanderen. En bent u verkoper, dan garanderen wij u graag een glad verlopen woningverkoop. Tot slot willen wij de reputatie van de sector in Spanje verbeteren. En dat kan alleen door bovengemiddeld te presteren voor u!

Wat u in de pers heeft gelezen de afgelopen 10-15 jaar

Heeft u gelezen over doemscenario´s? Bijvoorbeeld dat huizen in de regio van overheidswege met de grond gelijk zijn gemaakt? Deze verhalen kloppen en hadden allemaal voorkomen kunnen worden. In Spanje zijn de zaken echter beter geregeld dan menigeen denkt. Maar omdat de Spaanse wet ervan uit gaat dat een koper weet wat hij of zij gaat kopen, is goede begeleiding bij woningaankoop essentieel. En dat begint bij de makelaar die daarbij zijn betrouwbare en solide netwerk inzet. En oh ja: onze aankoopbegeleiding is kostenloos!

Waarom kiezen voor ons?

Er zijn twee hoofdredenen:

1. De onroerendgoedmarkt in Málaga is ondoorzichtig. En dit geldt eigenlijk voor heel Spanje. Het internet geeft een heel verkeerd beeld van de werkelijkheid. Sommige huizen die te koop staan, zijn soms (al lang niet meer) te koop. Of erger: soms zijn geadverteerde huizen simpelweg onverkoopbaar wegens een gebrek aan documentatie. In enkele gevallen bestaan geadverteerde woningen niet eens;

2. Het komt voor dat een makelaar nét niet die ene droomwoning in portefeuille heeft. Kopers zijn om deze reden soms met meerdere makelaars in contact en hopen op die wijze zo doelgericht mogelijk hun droomwoning te vinden. Vaak schieten kopers hun doel hierdoor juist voorbij! Waarom? Nou, in Spanje mag praktisch iedereen huizen te koop zetten. En daarnaast mag elke verkoper zoveel makelaars (en particulieren) inzetten als hij of zij maar wil. En dat blijken ze in de praktijk inderdaad graag te willen. Omdat kwaliteit in dienstverlening en communicatie bij de diverse makelaars en particuliere aanbieders heel sterk verschillen, is een groot deel van de chaos en ondoorzichtigheid van de markt verklaard!

Mijn vraag aan u:

Zou het niet veel doelgerichter en doeltreffender zijn om als koper slechts één aanspreekpunt te hebben die desgewenst in uw naam contacten legt met andere makelaars? Dat kost u geen cent méér maar bevordert wel de voortgang terwijl het vele frustraties vermijdt.

Iemand die uw wensen en eisen al een tijdje kent en die bovendien uw eigen taal spreekt? Het is in Spanje mogelijk dat concurrerende makelaars met elkaar samenwerken, maar ze doen het liever niet. Het mooie is dat wij niet worden gezien als concurrent. Steeds meer worden wij beschouwd als prettige zakenpartner die al het voorwerk doet. Dit leidt tot beter resultaat voor iedereen en voor huizenkopers en -verkopers in het bijzonder!

Wij werken samen met de allerbeste lokale makelaars en stellen hoge eisen aan de aanwezige documentatie van gepubliceerde woningen. Als koper betaalt u ons NOOIT commissie. Als verkoper betaalt u ons ALLEEN BIJ VERKOOP via ons netwerk de afgesproken courtage.

Stof tot nadenken: Als een makelaar in Spanje u een huis legaal verkoopt, betekent dit dan automatisch dat de woning zelf ook legaal is?

Met vriendelijke en zonnige groet,

JM van Dolder
+34 722 728 785 of +34-654 644 289
jvandolder1970@gmail.com

Geef ons een like op Facebook en blijf ook via dit sociale medium op de hoogte!

Englishdeutsch

 

Summary
Nederlandse makelaar Malaga Costa del Sol
User Rating
5 based on 9 votes
Service Type
Nederlandse makelaar Malaga Costa del Sol
Provider Name
Malaga Estates en Luxury Homes,
Calle Jaen 4,Nerja,None (International)-29780,
Telephone No.+34654644289
Area
Malaga Costa del Sol
Description
Ooit waren wij zelf huizenkoper in Spanje! Wij geloofden echter dat het tijd werd voor een frisse maar ook flinke wind door het Spaanse makelaarsland. Ons team is dan wel nieuw, het staat bol van de ervaring. Wij zijn doorgewinterde en zeer ervaren spelers. Iedereen die met ons meewerkt, heeft meer dan 10 jaar ervaring in de regio en in de sector.

Leave a Reply